Modellen

Welke BMW’s kunt u leasen?

U heeft een keuze gemaakt in het merk auto dat u graag wil leasen. De BMW. Nu u dat weet, kunt u verder zoeken naar de BMW die het beste bij u past. Want er zijn er veel te kiezen en er is voor ieder wat wils. De nieuwste soorten BMW’s voor een vast bedrag per maand. Enkele soorten waar u uit kunt kiezen.

BMW 1-serie

130-i-2De BMW 1-serie is sinds 2005 op de markt en is een kleine, goedkopere variant. De driedeurs variant is een nieuwer model met een sportieve inslag. U vindt BMW’s uit de 1-serie met benzinemotoren (BMW 114i tot BMW M135i), maar als u liever diesel rijdt kan dat ook (BMW 116d tot BMW 125d). De auto is compact en rijdt zuinig. Verder zijn er ook varianten met vijf deuren en is er een cabrio uitvoering, voor meer vrijheid.

 


BMW 3-serie

BMW_3_Serie_F30_Modern_Line_01De eerste BMW 3-serie komt uit 1975, maar is inmiddels generaties lang doorontwikkeld. De 3-serie is één van de bekendste series van BMW en is er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn de BMW Sedan en Touring er in benzine- en dieselmotoren uitvoering die rijden met een laag verbruik. Voor de meer sportieve types is er natuurlijk ook een cabrio uitvoering, de nieuwste is de BMW M3 Cabrio.

 

BMW 5-serie

0539575670_In 1972 kwam de eerste 5-serie van BMW uit. Een luxesedan van de Duitse automaker. Een duurdere auto dan bijvoorbeeld de 1-serie. Komt uit in verschillende uitvoeringen. U kunt benzine rijden in modellen zoals onder anderen de BMW i520i, de BMW 528i en de BMW 550i. Maar u kunt ook gaan voor de dieselmotoren zoals u ze bijvoorbeeld vindt in de BMW 520d of BMW M550d. Naast de Sedan-uitvoering zijn er ook Touring, SUV of hybride auto’s in de serie 5.

 

BMW X-serie

bmw-x3-seriesU wilt gaan voor een SUV? Dan is de X1 uit 2009 misschien iets voor u. Deze rijdt op zowel benzine- als dieselmotor, verbruikt weinig brandstof en heeft goede emissiewaarden. Als u wat meer te besteden hebt, is de X5 misschien een keuze. Meer ruimte, betere wegligging maar nog steeds een SUV. Een sportievere wagen in de X-serie is de BMW X6 uit 2008. BMW claimt zelf dat de auto een kruising is tussen een SUV en een Coupe, maar de X6 is groter dan de X5. Een luxe wagen in een hogere prijsklasse.