De nieuwe X5

Vanaf november staat de nieuwe X5 bij de dealer! Het nieuwste model van de SUV van BMW is aangekondigd.

Specificaties

De nieuwe BMW X5 heeft een aantal mooie specificaties. Het nieuwe model heeft een grotere dubbele (kenmerkende) grille. Hij heeft verticale luchtgeleiders die aansluiten op de dakspoiler en zorgen voor minder luchtweerstand (‘Aero Blades’) en aan de voorkant Air Curtains die hetzelfde regelen. Samen met minder gewicht zorgt dit voor gunstiger verbruik. De CO2-uitstoot is bovendien 149 g/km.

Het nieuwe model heeft een iets groter interieur dan zijn voorganger. Die extra ruimte komt door een iets ander dashboard, dat overigens uitgerust is met een 10,25-inch display. BMW ConnectedDrive heeft een nieuwe grafische lay-out, BMW Night Vision en Dynamic Light Spot waarmee alles wordt gedetecteerd. Een Parking Assistend en Traffic Jam Assistent worden ook ingebouwd en maken het rijden een stuk makkelijker. De driedelige achterbank is inklapbaar, waardoor de bagageruimte kan worden uitgebreid naar 1870 liter. De standaard grootte is ook al 650 liter. Zet je daar allemaal stoelen neer, wat extra leverbaar is, dan zitten er maar liefst zeven zitplaatsen in de nieuwe X5.

Leasen

Als u er voor kiest een X5 te leasen komt dit wellicht door de grootte. Naast uw woon-werkverkeer is zijn deze modellen ook ideaal om uw kinderen op te halen en boodschappen te doen. In dat geval is operational lease de meest logische mogelijkheid. Dan bent u namelijk zelf verantwoordelijk voor onderhoud en verzekering van de auto, wat in het geval van financial leasen door de leasemaatschappij wordt geregeld. Gaat u de leasewagen ook privé gebruiken, dan is dit wel zo logisch.

Zie voor meer mogelijkheden en modellen de pagina “Welke BMW kunt u leasen?“.